Finding ”Nemo” haken

Nemo

Hoi, even een project tussendoor. De gele snuggle sweater waar ik aan werk is bijna af, alleen kom ik zoals zo vaak weer een knotje tekort, dus ik zit te wachten tot deze in mijn brievenbus ligt en dan ga ik de heerlijke vrolijke trui snel afmaken en het patroon met jullie delen 🙂

Maar nu terug naar “Nemo”. Helaas heb ik dit niet onder de knie, zelf patronen schrijven voor knuffels / amigurumi. Maar deze “Nemo” is te leuk en ik wilde hem graag maken voor ons kleinkind :). Dus ik heb een patroon gekocht 😦

Ik vind ze best duur die koop patronen, vooral omdat ik deze maar 1 x gebruik. Of ik zou “Nemo” in allerlei kleuren moeten maken, maar dan is het geen “Nemo” meer. Een koop patroon voor een trui of vest kan je tenminste heel vaak gebruiken en telkens in een andere kleur of een ander soort garen maken. Maar aan de andere kant begrijp ik het ook wel, want ik weet hoeveel werk het is om een duidelijk en vooral kloppend patroon te schrijven. 

Het patroon welke ik gekocht heb is afkomstig van ETSY en helaas alleen in het Engels. Ik heb niet zo heel veel problemen met een Engels patroon, maar er zijn genoeg mensen die dat wel hebben en dus deze “Nemo” niet kunnen maken. Ik heb geen idee of ik het patroon zou mogen vertalen naar het Nederlands en dan hier op mijn blog mag zetten??? 

In ieder geval vond ik het heel leuk om te maken en is hij super goed gelukt! Nu nog even afwachten wat kleine Mason er van vind 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s