Peer pannenlappen haken

Peer pannenlappen 3

Deze leuke pannenlappen heb ik onlangs gemaakt en ze zijn een leuke aanvulling op mijn pannenlappen collectie! En er zullen er nog wel meer volgen 🙂

Zo leuk deze dubbel laagse pannenlappen :). Het patroon is niet van mijzelf dit keer, maar van Drops design. Je kunt het dus vinden op hun site. Ik heb ze gehaakt met haaknaald no. 3,5 en heb Catania original katoen gebruikt. Ik verklap er wel even bij dat ik de laatste toer van het groen heb weggelaten omdat ik anders de rand (schil) te breed vond worden.


Ik heb het blaadje met een paar steekjes vastgezet op de rand van de peer en in het midden heb ik 2 pitjes gemaakt met 3 draadjes van het bruine garen. Leuk om cadeau te geven, maar ook heel leuk aan een haakje in je eigen keuken.

Peer pannenlappen 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s