Badmat haken

Omdat ik geen badmat kon vinden in de juiste maat en vorm heb ik besloten er zelf maar één te haken. Ik kwam toen dit super leuke pakket tegen van Katia, compleet met haaknaald en patroon. En ook nog eens in de aanbieding! Had ik even mazzel 🙂 Eigenlijk had ik dubbel mazzel want deze enorme knot verloopgaren was er ook nog eens in exact de kleuren combinatie die ik nodig had voor mijn badmat.

 

Badmat haken 1

Het patroon hoef ik jullie niet uit te leggen, want dat zit bij het garen en is ook online te vinden. Ik moet wel even erbij vermelden dat ik nog nooit zo’n perfect verloopgaren heb gezien. Geen strakke overgangen maar echt super vloeiend. De naam van het garen is Katia Big.

Badmat haken 7

Voor degene die dit kleed wil maken met ander garen, dan toch maar even het patroon. Ik heb trouwens haaknaald no 4 gebruikt.

Badmat haken 8

Badmat haken 9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s