Flower power Shorts

Flower Power Shorts

Jeeee, ik heb de zomer in mijn bol 🙂

Ik heb ooit eens ergens deze foto van een short gevonden, helaas zonder patroon. Maar met een beetje fantasie krijg ik het toch voor elkaar, denk ik, om iets te maken wat er zeker op lijkt. Daar ben ik dus aan begonnen! Ik heb nog heel veel knotjes katoen in diverse kleuren dus dat gaat wel lukken. Voor het grotere witte deel (of misschien maak ik dat wel in een andere kleur) zal ik waarschijnlijk wel wat bij moeten halen, maar dat zie ik tegen die tijd nog wel. Eerst maar even al die leuke gekleurde Granny’s maken.

Wordt vervolgt!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s