Simpele pannenlappen haken in prachtige kleuren

IMG_5443

Simpele pannenlappen ja…… Een Granny square, alleen maar vasten haken en prachtige kleurovergangen, maarrrr toch heb ik geen patroon voor jullie 🙂 Ik kwam telkens niet uit met het aantal steken en heb het ook heel vaak uitgehaald en overnieuw gedaan, maar ik kan er geen vast patroon voor schrijven helaas. Toch vind ik ze erg mooi geworden dus vandaar dat ik de foto even met jullie wil delen. Als je enigszins kan haken en heel goed naar de foto kijkt, dan kan je er vast zelf wel een patroontje bij verzinnen.

Voor andere leuke patronen kijk je gewoon toch nog even op mijn blog 🙂

Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s