Pannenlap “gebakken ei” (Vernieuwd patroon)

Super leuk deze pannenlappen! Vooral met de paasdagen in zicht een heel leuk haak project. Je hebt 2 kleuren Catania katoen nodig en haaknaald no. 3 of 3,5. Ik heb dit patroon vorig jaar januari ook al een keer gepubliceerd, maar helaas zaten en wat foutjes in. Vandaar dus nu een vernieuwde versie van het haak patroon. Gelukkig heb ik 2 creatieve volgers die mij op mijn foutjes attendeerde dus kon ik het herstellen. Het patroon inclusief vele foto’s van de vorderingen is gratis te vinden op mijn blog. Omdat ik het patroon zelf heb aangepast, verwijs ik via een link naar mijn aangepaste blogbericht “Pannenlap Gebakken ei haken”. Dus even klikken op de link en je komt er vanzelf. Alvast hele fijne en gezellige Paasdagen gewenst!

Wil je liever het patroon in PDF formaat inclusief alle foto’s in je mailbox ontvangen, dan kan dat voor een kleine bijdrage van 4 euro.

PDF patroon Gebakken ei NL

Lekker je eigen patroon met alle foto’s in je mailbox ontvangen en uitprinten? Betaal hieronder direct met PayPal en ontvang het PDF in je mailbox. Compleet met alle foto’s!

€ 4,00

Heb je geen PayPal account stuur dan even een berichtje via het contact formulier, dan stuur ik een betaalopdracht met IDEAL via de mail. Foto’s van al jullie “Gebakken ei pannenlappen” graag sturen naar saskia.houtsma@gmail.com. Ze worden dan bij het patroon geplaatst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s