Slaap popje “Sven”

 

popje 6

Dit slaap popje heet “Sven” en ik vind hem helemaal te gek. Ik hoop dat hij het beste vriendje gaat worden van mijn kleinkind. “Sven” is namelijk altijd moe en wil heel graag samen slapen. In zijn slaap muts heb ik een “zwangerschapsballetje” gedaan. Dezelfde als welke er in de zwangerschap ketting (“baby bel”) zit. Als het goed is zal mijn kleinkind dit belletje herkennen en zal het hem gerust stellen waardoor hij lekker kan slapen.

Het patroon van dit slaap popje heb ik gekocht. Klik hier om naar het koop patroon te gaan.

Ik heb wel wat aan passingen gedaan. Zo heb ik geen echte knopen en oogjes gebruikt, maak heb ik deze allemaal geborduurd. In de punt van het mutsje heb ik het balletje met geluid verstopt en ik heb ook een neusje geborduurd. Het popje is helemaal gemaakt met Catania katoen met haaknaald no. 3.

Mijn popje is 25 cm hoog geworden. Ik ga nog een groter exemplaar maken met een fluffy pyjamaatje aan. De grote “Sven” zal dan de kleine stevig onder zijn arm houden.

Veel haak plezier!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s