Whoaaaaa…..hier wordt ik dus helemaal blij van!!!

Zojuist kwam de postbode aan de deur met een pakje voor mij. Super!  Een pakje met daarin heerlijke nieuwe bolletjes wol in de meest vrolijke kleuren. Nieuwe scrubbies in aantocht!!!! Dit overtreft bij mij echt het Zalando gevoel hi hi.

Ik heb er alleen zo’n hekel aan als je het doosje niet snel genoeg open krijgt omdat er zoveel plakband op zit. Wel goed natuurlijk maar soms ook heel vervelend. Maar dan als het eenmaal open is en je ziet wat erin zit, nou kijk zelf maar even………..

5 bolletjes fleurige “Creative Bubble”, het lijkt wel een snoeptrommel.

Heerlijk gewoon zo’n pakketje, daar wordt ik super vrolijk en blij van en kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Alleen moet ik van mijzelf eerst afmaken waar ik mee bezig ben. Dat wordt dus hard door breien aan mijn vest de komende dagen, een heerlijk warm vest in gezellige kleurtjes. Want daar houd ik van.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s