Mixed Media Spaanse danseres

E96D22B7-CCF8-4538-9DF1-7AEE65A2CB06

Deze keer even geen brei of haak patroon, maar heel iets anders. Mixed Media is een andere hobby van mij. Dat wil niet zeggen dat ik niet aan het breien ben, want dat ben ik wel maar het is nog niet af. Ik ben namelijk een jurkje aan het breien in een heel leuk golfpatroon en tevens ook een kort vestje aan het breien voor mijn schoonmoeder. Ook in een heel apart patroontje.

Maar nu dus even tussen door mijn Mixed Media project. Dit is zo leuk om te doen 🙂 Met allerlei verschillende materialen structuur creëren en tot een mooi geheel maken. Het liefste recycle ik materialen. Ik heb hier bijvoorbeeld een oud shirt gebruikt voor de jurk en voor de muur heb ik snippers gemaakt van de binnenkoon van een keukenrol.

Papier met muzieknoten, papier met stukjes tekst, print of rice papier van een Spaanse dame en een oud roze shirt

Plakken, met een sponsje in bijpassende kleuren verf aanbrengen rondom al het papier (randjes wegwerken), muur van snippertjes keukenrol maken(de binnenkoon), takken van opgerold papier

Stukjes tekst aanbrengen, structuurpasta op de muur steentjes deppen en zand erover strooien, drogen, steetjes een beetje dry brushen aan 1 zijde, takken plakken en dry brushen met diverse tinten bruin

Jurk aanbrengen met Powertex, jurk rood maken met diverse tinten rode verf en natte kwast, drogen, jurk dry brushen met goud kleurige verf

Voor al uw hobby materialen gaat u naar Creawerk.nl 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s