Inspiratie :) Top-down haken

167A163B-AD45-4D63-A8FB-864589FD0669

Wow dit is echt INSPIRATIE voor mij. Helemaal mijn kleur en style hi hi 🙂

Ik kwam deze foto tegen op Pinterest en ben dit vrolijke shirt nu aan het na-haken. Van boven naar beneden, Top-down. Het is niet zo heel erg moeilijk en lukt eigenlijk best wel goed. Ik ben ook al een aardig eindje op weg dus hoop binnenkort mijn patroon weer met jullie te delen op mijn blog.

Het voordeel van Top-down haken is dat je steeds even je project aan kunt passen. Met Top-down breien is dat iets lastiger omdat je breinaald er natuurlijk in zit. Bij het haken haal je gewoon je naald eruit en trekt even een grote lus. En HOPPA je kunt het even aantrekken. Zo kan je dus steeds meten; “is mijn armsgat groot genoeg?”, “zijn mijn voor -en rugpand breed genoeg?”, “hoeveel steken moet ik er dan bijzetten in de oksel?”, enz enz.

Wordt vervolgt 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s