Work (sweaters) in progress

Even een kort berichtje tussen door. Omdat ik met diverse projecten tegelijk bezig ben hmm, jullie hebben daar waarschijnlijk ook wel eens last van 🙂 , duurt het even iets langer dan normaal voordat ik weer een nieuw patroon plaats.

Ik kom telkens op het net dit geweldige gehaakte truitje tegen (zie foto’s hierboven), maar kan tegelijk ook nergens een behoorlijk patroon ervan ontdekken. DUS ik ben aan de hand van de foto begonnen het truitje te haken en tegelijk natuurlijk het patroon te schrijven. Joepie!!! Je kan dit truitje natuurlijk in allerlei kleuren haken, zoals crème/bruin of baby blauw met denim blauw of zwart/wit enz enz. Laat je fantasie de vrije loop of maak het passen bij een kledingstuk wat je in de kast hebt hangen. Ik houd van kleur dus ik heb voor glinsterend grijs met zalm gekozen. Ben zo benieuwd hoe het eruit ziet als het af is. Ik heb voor soepele garens gekozen zodat het lekker soepel “hangt” als ik het aan heb. 🙂

Ben je ook zo benieuwd hoe het gaat worden? Houd dan je mailbox in de gaten (als je een volger bent), want binnenkort zet ik het patroon online!

Een tweede project waar ik mee bezig ben is ook een truitje met korte mouw. Deze twee truitjes waar ik nu mee bezig ben zijn niet persé zomer truitjes, want je kan ze in de winter ook prima dragen met een vest erover heen. En als je het dan nog koud aan je buik vind dan doe je er een topje onder. Het tweede truitje maak ik ook van een heerlijk, beetje wollig garen van Lana Grossa. Zie hieronder. Deze valt ook heerlijk soepel door het prachtige breipatroon.

Tot gauw!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s