Een oversized vest breien met 4 draden

Yess!!! Dit is project nummer 2 waarbij ik met meerdere draden aan het breien ben. En het wordt zoooo leuk :). Ik ben gek op glimmertjes dus er moet beslist een glansdraadje in. Ik kan gewoon niet wachten tot ik jullie het eindresultaat kan laten zien dus dan maar alvast een voorproefje toch?

Door een hardnekkige peesontsteking in mijn arm gaat het me niet snel genoeg, maar ik laat me niet uit het veld slaan, ik brei toch elke dag een klein stukje. Misschien niet zo handig van me maar ik kan me gewoon niet inhouden. Helaas duurt de ontsteking daardoor natuurlijk veel langer dan ik wil. 

Ik maak dit oversized vest met 2 draden Kid Silk, 1 draad Metallic garen en ik had nog Crystal garen liggen uit de 3 Suisses winkel van mijn mams. Dat Crystal is een super dun Crystal AB draadje wat enigszins met de kleur van je andere garen mee kleurt en dus ook nog eens glimt :). Helemaal top dus! 3 Suisses bestaat helaas niet meer, maar er zijn ook andere merken garens die dit soort draadjes verkopen. Daar vertel ik alles over als ik het patroon met jullie ga delen en zal ik ook links tonen waar ze te koop zijn.

Het is de bedoeling dat dit vest lijkt op de Trendy Chunky knits of de Loose knits, zoals ze genoemd worden. Alleen wil ik ze niet maken in een gewone effen kleur, maar ik wil er wat meer Sparkle aan toevoegen. HA! dus wie weet breien jullie binnenkort ook je persoonlijke Chunky Knit Cardigan zoals dat in het Engels wordt genoemd.

De kleuren van het garen komen het beste uit in het zonlicht, maar helaas is daar niet zoveel van de laatste dagen, dus enig kleurverschil in de foto’s is mogelijk.:(

Hoe ver ben ik? Ik heb de voorpanden inmiddels aan het rugpand vastgezet en ben nu bezig met een kleine kraag. Deze brei ik apart en zal ik dan aan de voorpanden en de hals vastzetten met een stiksteekje. Daarna nog de mouwen breien en ik denk erover om deze in een ander patroon te breien dan de voor -en achterkant. Dit wordt misschien wel een gerstekorrel steek. De panden heb ik in een heerlijk loszittende patentsteek gebreid.

WORDT VERVOLGD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s