Scrubby sets te koop

Een scrubby is super handig in de keuken voor de afwas, maar ook voor ander schoonmaakwerk zoals wastafels en de douche. Ze laten beslist geen krassen achter dus ook veilig om uw anti aanbak pannen mee te reinigen. Scrubby’s kunt u wassen op 60 graden in de wasmachine. Ze geven niet af in de was en zijn zelfs kleurbestendig tegen bleek. Zelfgemaakte scrubby’s zijn goed voor het milieu want u kunt ze keer op keer opnieuw gebruiken. Dus zeg maar “bye bye” tegen de wegwerp schuursponsjes!

Alle scrubby’s zijn door mij persoonlijk gemaakt!:)

Scrubby set “The eye” (3 stuks)

“The Eye” handmade scrubby set van Samar. Deze set bestaat uit: * een dubbel dikke scrubby * een enkele scrubby * een dikke rechthoekige scrubby voor bijvoorbeeld de pannen. Natuurlijk super leuk om cadeau te doen, maar ook om lekker zelf te houden. De scrubby’s zij wasbaar op 60 graden en geven niet af. Dus gewoon bij de handdoeken en theedoeken.

19.95 €

Scrubby set “Lemon” (3 stuks)

Deze super frisse scrubby set bestaat uit 2 dubbel dikke scrubbies en 1 enkel dikke scrubby De enkele is heerlijk voor kopjes en glazen en de dikke voor de rest en de pannen, maar ook voor de douche deuren etc. Gewoon wassen op 60 graden en weer fris voor de volgende klus.

19.95 €

Scrubby set “Shapes” (3 stuks)

Een ronde, een rechthoek en een driehoek scrubby. Eén voor in de kast, één voor in de was én één voor aan de kraan 🙂 Geen afwasborstel en schuursponsje meer nodig! Goed voor het milieu!

19.95 €

Scrubby set “Orange” (3 stuks)

Deze vrolijke sinaasappel scrubby’s, daar wordt je gewoon vrolijk van 🙂 Deze zet heeft een mini scrubby (ook heerlijk om je huid mee te scrubben in bad) , een dubbel dikke sinaasappel scrubby en een dubbel dikke sinaasappel schijf scrubby. Allen wasbaar op 60 graden!

19.95 €

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s