Mixed Media Shell art 2

Hier is nummer 2 van mijn Mixedmedia Shell art schilderijen.

90F77F83-E74A-4D5F-90F4-96C34CB1F76C

D6B9E305-D047-49A3-8729-7F429DAFC730

Zo heb ik het gemaakt:

– Ik heb een canvas van 30 x 40 gebruikt en, gewoon met mijn vingers, heb ik structuur pasta aangebracht.

– Nadat de structuur pasta gedroogd was heb ik een selectie van mijn gevonden spulletjes (Bahama strand) met het lijmpistool vastgezet op het doek. Daarna heb ik alles in 1 kleur geschilderd.

– Het is soms handiger om eerst het hele doek in 1 kleur te schilderen, dan de spulletjes erop lijmen en dan deze spulletjes in dezelfde kleur te schilderen. Het was namelijk best lastig om onder het stuk koraal alles mooi geschilderd te krijgen. Ik heb als basiskleur beige gebruikt.

– Nadat de basiskleur goed gedroogd was, ben ik begonnen met Dry brushen.  Het is handig als je van tevoren weet welke kleuren je wilt gaan gebruiken. Ik ben begonnen met het blauw, daarna bruin, crème en als laatste hier en daar een beetje goud. De crème heb ik met een sponsje aangebracht, de rest met een dikke ronde varkenshaar kwast. Die vind ik heb prettigste voor Dry brushen. Gebruik wel voor elke kleur een andere droge kwast.

Succes!!!! En vergeet niet een foto te sturen van je resultaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s